maanantai 10. joulukuuta 2018

Joulupöhinää!

Joulukuun alku tuli ja meni ja nyt ollaan pian jo puolessa välissä kuuta! Niin sitä syys- ja lokakuussa vielä mietittiin, että joulukuuhun on vielä aika pitkä aika, mutta aika riehtää hurjaa vauhtia. Tälle vuodelle kehitetty perhejoulukalenteri on ollut meidän perheen hitti ja yhdessä pohditaan joka aamu, mitähän siitä seuraavasta luukusta tulee! Joulukalenterissa on siis juttuja lapsille ja miehelle, joinain päivinä yhteistä tekemistä, kun toisina päivinä esimerkiksi pieniä suklaaherkkuja. Yhteiset tekemiset on jo ajoitettu kalenteriin, jotta ollaan kärryillä mitä milloinkin tehdään. Tästä kalenterista on tullut joka-aamuinen kiva yhteinen juttu.
Kasper on ollut aikalailla koko ajan kipeä, mutta ei onneksi kovin pahasti. Viimeisin pissatulehdus alkoi noin viikko sitten, mutta pöpö oli onneksi niin kevyt, että kroppa on ehtinyt sitä itse torjumaan jo. Onneksi, sillä pöpö oli sellainen, että sen antibioottihoito olisikin ollut aikalailla haastavaa, koska ensisijaisesti siihen olisi käytetty suonensisäistä lääkehoitoa. 
Kasper on kuitenkin ollut silti ihan todella väsynyt, eikä nyt sen väsymyksenkään vuoksi pääse tällä viikolla päivähoitoon, kun yritetään hieman himmailla kotona ja olla ottamatta uusia pöpöjä tänne näin joulun kynnyksellä. Toivottavasti energiat alkaisivat taas kerääntyä kasaan ja vointi tasaantua, niin päästäisiin joulun viettoon kaikki yhdessä!

Kasperin 5v synttäreitä juhlittiin eilen meillä kotona lähimpien ystävien ja sukulaisten kera. Kiitos teille kaikille ihanille, jotka muistitte minimiestä syntymäpäivänä viestein, soitoin ja lahjoin. Matka viisivuotiaaksi ei todellakaan ole ollut ruusuilla tanssimista, joskus ei edes tanssimista. Matka siitä, mitä ei pitänyt olla, siihen, mitä ei pitänyt olla. Kasvavaan ja kehittyvään poikaan, joka omalla tavallaan jatkuvasti oppii uutta. Aurinkoiseen nauravaan poikaan, joka sulostuttaa uudestaan ja uudestaan. Kiitos siitä, mitä olet meille jo tähän asti opettanut elämästä; sisukkuutta, sinnikkyyttä, rakkautta, rakkautta ja rakkautta. <3

Viime viikolla yritettiin viimeistellä meidän joulumuistamisia ja saatiin niitä jo ulkoistettuakin eri paikkoihin. ihana fiilis tulee, kun voi viedä esimerkiksi omille tärkeille lääkäreille ja hoitajille kiitoksena tästäkin vuodesta. 
Tällä viikolla olisi vielä kaksi aika isotöistä tenttia, jonka jälkeen pääsisi itsekin vihdoin ansaitulle joululomalle (parin mutkan kautta, mutta silti!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti