maanantai 18. kesäkuuta 2018

Istuin hiljaa laiturille

Oletko istunut hiljaa laiturilla ja antanut ajatusten rauhoittua, kehon levätä? Kesällä sellaiseen on mieletön mahdollisuus. Auringonlasku, taivas maalautuu upean väriseksi. On hetkiä, jolloin ei ole huolta mistään. Hetkiä ennen kun totuus palautuu mieleen, mutta niitä hetkiä täytyy vaalia.


Leijonaemopäivillä viikonloppuna kokoontui erityislasten vanhempia yhteen hyvinvointiviikonloppuun. Yhdessä ongittiin, saunottiin, askarreltiin, suppailtiin, valokuvattiin, syötiin, rentouduttiin, käytiin hemmotteluhoidoissa, liikuttiin, naurettiin ja itkettiin. Ja paljon paljon muuta. Tällaiset viikonloput antavat pitkäksi pitkäksi aikaa niin paljon.

Vertaistuessa on voimaa.

Saavuin paikalle jo päivää ennen ja raskaan päivän päätteeksi istuin yksin laiturinnokkaan kalastamaan. Pari tuntia kalastamista sai päässä ihmeitä aikaan. Osan ajasta puhuin puhelimessa yhdistysjuttuja, mutta osan ajasta istuin hiljaa ja kastoin sanoinkuvaamattoman kaunista maisemaa, siinä hetkessä oli hyvä olla. Lapsilla oli hyvä olla hoidossa ja minulla hyvä olla juuri siinä.


Minkälaisista asioista sinä saat voimaa jaksaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti