perjantai 15. joulukuuta 2017

Home sweet (no home)!

HUH! Kaiken paniikin, härdellin, järjestelemisen ja homekaaosahdistuksen jälkeen meille on vihdoin löytynyt asunto ja muutamme jo huomenna! Maanantaina kävimme katsomassa asuntoa ja teimme vuokrauspäätöksen samantien, illasta allekirjoitimme jo vuokrasopparin ja vanha vuokrasoppari irtisanottiin. 5 viikon asunnon etsiminen tuli päätökseen.

Siitä alkoi vasta todellinen härdelli. Tiistaina käytiin hakemassa vuokratut muuttolaatikot ja pääsimme illasta pakkaustouhuihin. Voin kyllä sanoa, että aikamoista hommaa on päivisin käydä harjoittelussa, iltaisin hoitaa lasten asioita, hoitotoimenpiteitä ja samaan aikaan pakata. Järki ei meinaa pysyä päässä, eikä mikään muukaan. Muistilistoja on siellä täällä, kun toinen muodostuu, toinen on jo hukkunut. Hoidettavia asioita oli ihan mielettömän paljon!!! Muuttoilmoitus, irtisanomisilmoitus, valtakirjoja, pakun vuokraus, muuttolaatikoiden vuokraus, sähkösoppari, vakuutukset, nettiliittymät, muuttoavun haaliminen, lasten hoidon järjesteleminen, huonekalujen hankkiminen.. plaah. En ymmärrä miten vielä tänään perjantainakin olen järjissäni 3 tunnin yöunilla.

Mutta pääasia on se, että me todella muutamme. 


Harjoittelukin päättyi eilen tosi hyviin, mutta haikeisiin fiiliksiin. Tämän kaiken keskellä harjoittelu meni upeasti ja olen todella tyytyväinen siihen, että epäilyksistä huolimatta lähdin suorittamaan sitä nyt, enkä jättänyt sitä myöhemmäksi.

Palaset on alkaneet loksahdella ihan uskomattomasti paikalleen. Uusi asunto on pieni (huoneet oikeasti tosi pieniä), mutta pääasia on se, että pääsemme täältä pois. Hartain toiveeni on ollut päästä jouluksi kotiin, ja nyt se näyttää olevan lähempänä kuin uskonkaan. Tavaraa on viety jo ihan hurjasti roskiin, ja jotenkin jokaisen jätesäkin heittäminen roskalaatikkoon sattuu, mutta samalla tuntuu hyvältä - uudelta alulta. Konmaritetaan sitten huolella. Materia ei koskaan mene terveyden edelle, koska ilman terveyttä ei ole materiaa. Tunti sitten apuvälinekeskus haki apuvälineet sinne putsaukseen ja tsekkaukseen ja ne tulevat jo maanantaina takaisin. Tippa linssissä kiitin, miten upeasti he saivat tämänkin järjestettyä. 30 muuttolaatikosta enää 5 on pakkaamatta.

Väsyttää, ahdistaa ja jännittää. Selkäkipu on jotain ihan mieletöntä, ja jokaisen tavaran ja kyykistelyn kohdalla viiltävä kipu meinaa saada järjen päästä. Vain tieto siitä, että kohta helpottaa, tieto siitä, että kohta on joulu ja pääsemme lepäämään, auttaa. Tieto siitä, että kohta olemme terveellisemmässä ympäristössä, johon voin hyvillä mielin tuoda myös lapseni, uuteen yhteiseen kotiimme.

Kiitos teille kaikille, jotka seuraatte, tsemppaatte ja elätte hengessä mukana. 
Kohta on joulu ja sitten on levon aika. <3

4 kommenttia:

 1. Hyvä sä����! Maali on jo edessä,kun lopun vielä jaksat. Ala kerätä asialistoja bujoon. Se on edesauttanut omien listojeni tallessapitoa ja uudelleen löytämistä. Yksinkertaisimmillaan tarvitset vain tyhjän vihkon, jonka sivunumeroit. Alkuun jätät 3-4 aukeamaa tyhjäksi ja teet niistä sisällysluettelon. Sit nimeät tekemäsi listasivun ja siirrät sen tiedon sisällysluetteloon. Tadaa -ei huku listat enää. Bujon koristelijat on oma koulukuntansa, jos sit tuunailusta ja koristelusta myös tykkää. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 2. Upeaa! Loistava juttu, että koti löytyi vihdoin ja pääsette muuttamaan! Parempaa joululahjaa ei varmasti voisi olla kun päästä jouluksi puhtaaseen kotiin:) Tsemppiä huomiseen muuttoon!!

  VastaaPoista
 3. Hienoa että muutto on jo noin hyvin järjestyksessä! Voimia kaaoksen keskelle!
  T. Marsa

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, minkä avun olette saaneet. Ja ihanaa on myös se, että perheellänne on nyt puhdas koti.
  Pakko vielä loppuun sanoa että voi miten suloinen pieni kiharapää poikanne onkaan, säihkysilmineen:)
  Hyvää ja parempaa uuttavuotta koko perheelle!

  VastaaPoista