keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Lomaa sairastamisesta

Hetken on taas pidetty hieman taukoa blogin kirjoittamisessa, ei mitenkään tahallista, mutta tuntuu että asiat on vihdoin ollut hetken hyvin, eikä akuuttia kirjoitettavaa ole ollut. Siksi ajattelinkin kirjoitella vähän meidän kuulumisia. Viimeisin blogikirjoitus sai mukavasti huomiota, keskustelua ja ajatuksia. Myös niin paljon, että tekstiin tuli asiattomia provo-kommentteja, jotka häiriköinnin vuoksi on poistettu. Näinollen kommentointiasetukset ovat muuttuneet ja toivottavasti pysytään asiallisella linjalla jatkossa. Kiitos siitä kaikesta mahtavan hyvästä palautteesta ja kannustuksesta <3

Viime- ja toissaviikot rampattiin tosiaan lääkäreissä kardiologilla, nefrologilla, silmälääkärillä, kirurgilla, endokrinologilla, keuhkolääkärillä, fysioterapeutilla, toimintaterapeutilla, puheterapeutilla, labroissa, ultassa ja röntgenissä. Mahtui siihen muutama päivystyskäyntikin ja parin yön osastojakso sen noroviruksen takia. Lapset lomailivat loppuviikosta/alkuviikosta poissa kotoota ja minä sain myös levänä, joten täällä ollaan taas pirteänä "aloiteltu viikkoa" tänään. Toivotaan, että tästä viikosta tulee täysin sairaalaton.

Kasper sai torstaina Lastenlinnan kuntoutuspuolelta uutena apuvälineenä kävelytuolin, "hämähäkin", jonka kanssa on opetellut liikkumaan tässä muutamien päivien aikana. Voi sitä riemua kun hän on tajunnut (yllättävän nopeasti!) että sillä pääsee hyvin sivulle ja eteenpäin vaikka potkuttelemalla. Vielä Kasper ei tajua että sen kanssa voisi kävellä, mutta muunlaisia keinoja on kyllä jo löytynyt. Kunhan saadaan fysioterapeutilta hieman ohjausta enemmän, uskalletaan ottaa sitä paremmin käyttöön ja harjoitella sen kanssa pidempiä aikoja. Tuolissa Kasperilla on siis todella hyvät tuet jotka tukevat hänet seisoma-asentoon, jossa voi sitten pyörällisellä tuolilla potkutella itseään eteenpäin. Pitääpi laittaa tännekin kuvaa joku päivä kun kerkeää ja ehtii ottaa.

Muuten meille kuuluu ihan mukavaa. On ollut ihanaa kun aurinko paistaa ja kevät hieman jo näyttäytyy. Pääsiäinenkin olisi tulossa piakkoin ja virpomisoksia pitää alkaa vääntää kohta. Saas nähdä pääsevätkö kummatkin lapset virpomaan vai mennäänkö vajaamiehityksellä. Tällä viikolla on kuulemma luvattu taas lunta lisää, mutta koska on maaliskuu, niin eiköhän se kevätkin sieltä piakkoin oikeasti ala tulla.

Rauhallinen viikko. Mitä sinun viikkoon kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Hei, kerkesin nähdä nämä asiattomat kommentit. Inhottavaa miten jotkut ihmiset käyttäytyvät netissä. Pakko kysyä että oliko kaikki jutut niissä kommenteissa keksittyä vai oliko niissä jotain perää? Koska aika suoria ja hurjia syytöksiä siinä oli. Toivottavasti tekemäsi muutokset saavat idioottimaiset kommentit loppumaan. Hyvää kevättä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin sulle jo tuolla uudemmassa tekstissä, mutta tosiaan uskomatonta tekstiä. Onneksi nykyään kommentit vaativat julkaisun vahvistamisen. Kritiikkiä otan edelleen vastaan mutten suoraa/asiatonta herjaamista ja outoja syytöksiä. Lasten isäsuhteet kun nyt tähän blogiin ei koskaan ole liittynyt ja harva niistä itse asiassa tietääkään, ne ovat aikalailla minun omia asioita :)

   Poista
 2. Voi että, pikkuinen päässyt jo itse potkuttelemaan eteenpäin! :) kuvia heti kun kerkeät! Ihanaa päästä välillä rentoutumaan ihan rauhassa, sitten taas jaksaa. Hyvää loppuviikkoa sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin tehdä piakkoin terapiapäivityksen, pitää varmaan laittaa kuvia siitä uudesta kärrystä, mini rakastaa sitä! <3

   Poista
 3. Siinä kommentissa ei kyllä ollut päätä eikä häntää!
  Mutta oli ihanaa nähdä teitä! Meille kuuluu hyvää! Meillä aletaan nyt harjoitella seisomaan nousemista, mikä on aikamoinen saavutus kaiken jälkeen!💕

  VastaaPoista